У соціальній мережі розмістили унікальну публікацію, на якій можна побачити дивовижний радянський екземпляр. Цей автомобіль здивує абсолютно кожну людину, яка його побачить, так як їх було дуже мало.

Відповідний пост розмітили на сторінці «zazblogua"в Instagram.

На старих фотографіях можна побачити незвичайний і унікальний радянський автомобіль "Запорожець". Його унікальність полягає в тому, що він задньопривідний і виглядає, як повноцінний бусик - це справжній «Запорожець Мінівен».

"А ви знаєте що? "АвтоЗАЗ" випускав і задньопривідні, пасажирські фургони "Запорожець Мінівен" @zazautop @zazcars @zaz__cars
#автозаз #Заз #запорожець #мінівен #фургон #авто # машина # укравтопром #автоклуб #зазклуб #зазблог #autozaz # zaz #zaporozhets #minivan # furgon #auto # car #oldcar #retroauto #ukrainiancars #zazclub #zazblog", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто зазначити, що ця публікація приваблювала не тільки людей з країн СНД, а й англомовних юзейрів соціальної мережі. Знайшлися люди, які писали по-англійськи в коментарях і просили відправити їм фотографії цього дивного мінівена.

Користувачі соціальної мережі дуже здивувалися при вигляді даної публікації. Вони не стали мовчати і почали залишати свої відгуки пот постом із Запорожцем.

"Dm It On 💥 @Planet_of_Motorized", "Send pics 📩 @riderparradise", "я навіть і не знав що такий Запорожець-фургон був", "ЗАЗ-970", "на жаль їх зробили всього 5 або 7 штук а було б дуже прикольно на такому їздити", - написали відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у мережі показали, як молодий хлопець зупинив бус, який несло по сніговій дорозі.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали Запорожець з Франції.

Також портал "Hyser" писав, у мережі показали, як італійці модифікували Запорожець.