У соціальній мережі розмістили унікальний пост, на якому можна побачити легендарний радянський автомобіль. Блакитний Запорожець був помічений на території Франції серед масивних і дорогих джипів на парковці.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «zazgarage"в Instagram.

Якщо звернути увагу на цей автомобіль, то він відразу викличе посмішку. Запорожці відомі своєю незвичайною зовнішністю і дикою непрактичністю. Вони постійно глухнуть і ламаються, що доставляє масу проблем.

"Рубрика #зазпідписника Пригоди ЗАЗ-968А у Франції. Саме "чебурашка" став останньою, відносно успішною моделлю в програмі експорту Запорізького заводу. Його спадкоємця - "емку", чекав в цьому напрямку, повний провал. Не забувайте надсилати свої фото, з машинами Запорізького заводу! #советскийвоздух #sovietluftgekühlt #luftgekühlt #fastinated #zaz #zaporozhets #заз #запорожець #ретро #янгтаймер #класика #retro #classiccar #ussr #sovietcar #заз968м #заз965 #заз966 #таврія #славута #zaporojec #zaporozsec #ретроавто #carphotography #cars #срср #автоссср #автолегендыссср #ussrcar", - підписана публікація в соціальній мережі.

Цей блакитний "дракон" з чорними номерами стоїть між дорогущих автомобілів в європейському місті. Цікаво, який же ентузіаст зберігає цей незвичайний для Франції автомобіль.

Спочатку можна подумати, що цей Запорожець просто стоїть на парковці і не їздить. Однак, найімовірніше, підземний паркінг-задоволення не безкоштовне.

Найцікавіше в тому, що Запорожець в дуже хорошому стані і свіжопофарбований.

Нагадаємо, що українським водіям розповіли про нові штрафи.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", водіям розповіли, як безпечно очистити скло від льоду.

Також портал "Hyser" писав, українець перетворив Запорожець на будинок на колесах.