У соціальній мережі оприлюднили дуже незвичайну публікацію, в якій показали стоматологію на колесо. Такі великі автомобілі можна було побачити кілька десятків років тому.

Відповідну публікацію оприлюднили в акаунті «old_route_ussr"в Instgram.

"Пересувні стоматологічні кабінети мод. 3959 і ортопедичний стоматологічний кабінет мод. 3971 на шасі ГАЗ-66-11 (з причепом-електростанцією мод. 8901-комплекси мод. 2001 / в інших джерелах КСП-2001 і мод. 2002). Призначалися для надання стоматологічної допомоги жителям населених пунктів, віддалених від стаціонарних стоматологічних лікувальних установ, працівникам відгінних пасовищ і т. д. Крім пересувних стоматологічних кабінетів в аналогічних/схожих кузовах на шасі 66-их існували й інші медичні автомобілі різного призначення, вони випускалися на Ворошиловградському автоскладальному заводі і на Пензенському заводі "Автомедтехника" #газ66#шишига#стоматологія#ортопед", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численна публіка, яка користується соціальною мережею, не пройшла повз такого дивного поста. Дуже багато людей не бачили такого автомобіля і навіть не знали про його існування. Автолюбителі оцінили таку інформацію і написали чимало відгуків під публікацією.

"Жесть, зубки полікувати без анестезії в кузові вантажівки"," душогубка", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Потрібно помітити, що це дуже практично і зручно, коли прямо на вулиці можна отримати медичну допомогу.

Що стосується зовнішнього вигляду даної вантажівки, то він по-справжньому вражає.

Нагадаємо, що у мережі показали, як може виглядати нова Таврія.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли, скільки стоятимуть б / у автомобілі в 2022 році.

Також портал "Hyser" писав, українцям розповіли про нові штрафи.