Один винахідник з України здивував дуже багатьох автолюбителів і не тільки. Він показав своє дивовижне творіння - модифікований Запорожець, який схожий на будинок на колесах.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Авто»

Незважаючи на те, що Запорожець – не найкращий екземпляр для експериментів, чоловік з України довів зворотне. Умілець показав свій унікальний Запорожець, в якому він втупив кухонну духовку і навіть газову плиту, зробивши автомобіль-будинок на колесах.

"Олександр Жос - українець із Запоріжжя, його сім'я жила в Криму, в місті Щолкіне. Тут йшло будівництво Кримської атомної електростанції, яке було припинено через аварію на Чорнобильській АЕС. З цієї причини місто стало поступово втрачати свою привабливість, через відсутність роботи, опалення, люди почали роз'їжджатися в пошуках кращого життя. У 1999 році Олександр зі своєю сім'єю змушений був покинути Україну і вибрав Білорусь. Олександр проїхав десятки тисяч кілометрів на "Запорожці" і створив ексклюзивний туристичний ЗАЗ", - підписаний відеоролик на YouTube-каналі "Мінська правда".

Варто відзначити, що така модифікація – дуже незвична і незвичайна. Такий Запорожець без сумнівів буде в центрі уваги. Люди розділилися на два табори: одним сподобалася така ідея, а іншим навпаки – не дуже. Вони не змогли пройти повз і ставили свої думки у відгуках під відеороликом.

Запорожець
Запорожець

"Супер ЗАЗ!", "Мужик красава вазращаюсь на батьківщину в Білорусь)))", "Прикольно. Тільки велосипед перекриває задні ліхтарі...", "Супер", "це подоба аатомобіля і так ледве повзе, а з усіма девайсами взагалі здохне на першому затяжному підйомі. Надійності нуль, движок слабкий, на ньому тільки в межах 20 км. А руки у чола дійсно золоті. Тільки машинку йому бажаю краще придбати!" ,- пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що українським водіям розповіли про нововведення.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали прототип Таврії.