У соціальній мережі розмістили дивовижну інформацію, яка стосується секретного радянського автомобіля. Стало відомо, що ще в 1983 році було випущено макет ВАЗ – 2112, який може вразити кожного знавця.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «avtoklassikasssr"в Instagram.

Якщо звернути свою увагу на цей унікальний автомобіль, то можна зрозуміти, що він схожий на Audi. Зовнішній вигляд цього автомобіля просто захоплює, особливо якщо подумати, що його випустили ще в 1983 році.

"Макет ВАЗ - 2112, Рік 1983 ! Саме так повинна була виглядати "Двенашка" !",- підписали публікацію в соціальній мережі.

Дуже багато людей, які побачили цей автомобіль, почали порівнювати його з зарубіжними машинами, так як у його кузова є явні подібності. Знайшлася навіть людина, яка порівняла його з автомобілем з легендарного фільму «Таксі». Люди не стали приховувати свого подиву і написали свої думки в коментарях під цим "красенем".

ВАЗ - 2112
ВАЗ - 2112

"Ауді100 / Фордскорпіо, але не ваз", "Пахож на Opel Vectra.", "Ніндзя . Япошка", "я спочатку думав що це тачка з фільму Таксі марсель", "Гаразд ви побачили тут сотку / 80,але Скорпіо то ви як там побачили?????", "Це Ауді або форд, але точно не ваз", "так і виглядала Audi 100. Трохи інші кути елементів кузова, але це все лірика. В цілому змалювали нормально. По пам'яті навіть добре. Чому ніяк не вдавалося і не вдається самим намалювати і випустити щось варте по дизайну? Хоча б не огидне? Гранта і Веста не береться до уваги. Їх "не наші" намалювали", "в такі роки таку машину не могли придумати це 100%", "як зазвичай нормальні проекти закривали", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у мережі показали занедбані автомобілі, які знайшли блогери.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали новий кросовер, який може випускати Заз.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали унікальну Волгу з пробігом в 30 кілометрів.