Андрій Данилко розповів про те, що він придбав собі Rolls Royce Фредді Мерк'юрі

Андрій Данилко, популярний виконавець, відомий безлічі українців завдяки своїй творчості в образі Вєрки Сердючки, останнім часом на публіці з'являється без свого амплуа. Нещодавно він розповів, що ще кілька років тому він зробив неймовірно цінну покупку, яку так і не отримав. Про це повідомляє iнформаційний портал "Факти".

Так, Данилко розповів про те, що йому випала можливість придбати розкішний автомобіль "Роллс Ройс", який належав не комусь, а одній з найбільш знакових фігур в музичній індустрії минулого століття-Фредді Мерк'юрі. Данилко придбав машину на аукціоні ще в 2013 році, проте нарікає на те, що за всі ці роки так жодного разу і не прокотився на машині.

За словами артиста, автомобіль стоїть на одній з лондонських парковок вже майже десять років. Данилко засмучує, що вже котрий рік йому доводиться оплачувати стоянку для машини, оскільки існують якісь проблеми, які не дозволяють перевезти "Роллс Ройс" в Україну, до нового власника. Данилко, однак, висловлює надію на те, що автомобіль все-таки вдасться перевезти через кордон.

Варто відзначити, що доставити рідкість в Україну артист хоче вже навіть не для себе. Він розраховує на те, що якщо автомобіль все-таки доїде до нашої країни, він стане першим експонатом в залі "Україна", і покладе таким чином початок зоряної експозиції української естради. Єдине що він забере собі, зізнався Данилко - це серветки і парфуми, що належали Мерк'юрі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що автолюбителі розкрили гараж, в якому знайшли один з перших випущених ВАЗ-2106.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти розповіли, у яких 5 популярних кросоверів дуже проблемні двигуни.

Також "Hyser" писав, що у мережі на продаж виставили унікальну ралійну модифікацію"Москвича".