Корейський автовиробник KIA представив нове покоління Carens, який перетворили на кросовер

Одним з головних профілів корейської компанії KIA є виробництво бюджетних і зручних автомобілів, тому їх кількість в модельному ряду автовиробника зростає. Так, нещодавно компанія представила нову бюджетну машину, який зі звичайного мінівена перетворили на сімейний кросовер. Про це свідчить інформація з офіційного сайту компанії.

KIA Carens. Фото: KIA

Повідомляється, що Carens, який раніше був мінвеном, в новому поколінні вирішили повністю переінакшити, в результаті чого автомобіль тепер випускається у вигляді кросовера, орієнтованого на автолюбителів з великою сім'єю: в машині передбачено цілих сім місць. Базова комплектація моделі обійдеться в 20 тисяч доларів.

KIA Carens. Фото: KIA

Оновлений дизайн моделі резонує з уже наявними в модельному ряду KIA автомобілями, такими як Sportage і Soul нового покоління. У зв'язку з цим машина виглядає цілком сучасно за рахунок оновленої радіаторної решітки і характерної форми оптики. Габарити нового автомобіля складають 4540х1800х1700, колісна база становить 2780. При цьому автомобіль має пристойним дорожнім просвітом в 195 міліметрів.

Автомобіль буде поставлятися в двох версіях: 6-місній і 7-місній. Третій ряд сидінь можна приховати за допомогою електроприводу. Салон автомобіль став більш просторим, а приладова панель стала повністю цифровою.

Відносно безпеки в Carens все цілком стандартно-6 подушок безпеки, ESP і камера заднього виду. Дорожча версія також має панорамний дах з люком, Клімат-контроль, Підігрів сидінь, бездротову зарядку для смартфонів, акустичну систему і 64-кольорове внутрішнє освітлення.

Під капотом автомобіля встановлюють два види двигунів: 1,5-літровий атмосферник потужністю 115 к.с., 1,4-літровий турбований двигун потужністю 140 к. с. і 1,5-літровий турбодизель з потужністю 115 к. с. Трансмісія пропонується в двох видах: 6-ступінчаста "механіка" і 7-ступінчастий варіатор.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що автолюбителі розкрили гараж, в якому знайшли один з перших випущених ВАЗ-2106.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти розповіли, у яких 5 популярних кросоверів дуже проблемні двигуни.

Також "Hyser" писав, що у мережі на продаж виставили унікальну ралійну модифікацію"Москвича".