У мережі показали рендер, який фантазує на тему того, як виглядав би кросовер КрАЗ

Часом автовиробники, які виробляють комерційну техніку, починають випускати легкові машини. У зв'язку з цим, свій легковий автомобіль колись може випустити і російський КрАЗ. Незалежний дизайн показав рендер, на якому представив, як виглядав би кросовер від КрАЗ, якби підприємство вирішило урізноманітнити свій модельний ряд. Про це повідомляє iнформаційний портал "Today".

Так, в мережі з'явилося кілька зображень рендера. На них зображений компактний кросовер, який останнім часом користуються популярністю у автолюбителів. Автомобіль, на відміну від того ж УАЗ "Патріот", відрізняється досить незграбним дизайном. У передній частині кузова розташовані вузькі фари і решітка радіатора, чимось нагадує решітки з кросоверів японського виробника Subaru. У машини досить високий дорожній просвіт, а нижня частина кузова оброблена безбарвним пластиком, що натякає на те, що такий автомобіль був би орієнтований на їзду по бездоріжжю. У кросовера в основному плоский капот, який зліг піднімається з боків.

Кросовер КрАЗ. Фото: Today

У задній частині кузова розташована великі фари, які сьогодні можна зустріти на великій кількості бюджетних китайських кросоверів.

Салон кросовера мав би три ряди сидінь, проте третій ряд, як водиться, через невеликі розміри автомобіля досить тісний і підійшов би для дітей. З іншого боку, в таких автомобілях зазвичай передбачена можливість знімання третього ряду сидінь, що робить багажник досить об'ємний.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що автолюбителі розкрили гараж, в якому знайшли один з перших випущених ВАЗ-2106.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти розповіли, у яких 5 популярних кросоверів дуже проблемні двигуни.

Також "Hyser" писав, що у мережі на продаж виставили унікальну ралійну модифікацію"Москвича".