У Мережу потрапила дуже цікава інформація, в якій йдеться про унікальний електросамокат-позашляховик. Цей дивовижний екземпляр створили на території України.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Апостроф»

Стало відомо, що на території України помітили електросамокат-позашляховик «Буцефал». Даний екземпляр був винайдений людьми у Львові.

Цей засіб пересування отримав унікальну модифікацію, яку виконали українські інженери. Самокат оснащений потужними фарами і ключем запалювання.

Електросамокат-позашляховик може розвивати швидкість до 60 кілометрів на годину і має запас ходу, як у дешевого автомобіля. Його вага становить 50 кілограм, а купити його можна від 40 тисяч гривень.

Самокат
Самокат

Потрібно підкреслити, що така ціна для самоката - дуже висока, однак, напевно знайдуться люди, які захочуть бачити «Буцефал» в своєму гаражі.

"Мобільний, доступний і екологічний електросамокат став шалено популярним в Україні. Але пересуватися на такому транспорті розбитими українськими дорогами, особливо за межами великих міст, дуже непросто. Вихід знайшли винахідники зі Львова, які змайстрували перший український самокат-позашляховик", - підписаний відеоролик на офіційному YouTube-каналі "ДжеДАІ".

Українська аудиторія, яка дізналася про цей незвичайний самокат, не пройшла повз такого відеофайлу і вирішила написати свої думки під ним.

"Про трицикл вже всі забули)))", "Давайте нову дичину х)))", "рік тому, подібний, навіть краще вже давно надійшов у продаж!", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Варто відзначити, що у виробників електросамоката-позашляховика є ще трохи роботи. Вони хочуть поліпшити продуктивність свого творіння і змінити його дизайн.

Нагадаємо, що всім українцям повідомили про нові зміни для водіїв.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", на території України виявили Таврію з мінімальним пробігом.

Також портал "Hyser" писав, що українцям назвали ТОП-5 найгірших кросоверів сучасності.