Для жителів України з'явилася дуже цікава інформація, яка стосується автомобілів. Експерти повідомили про те, що вже з 2022 року на території України будуть нові ціни на засоби пересування.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «ЮА Моторс»

Успішні та професійні експерти вирішили повідомити, скільки стоятимуть автомобілі на українському ринку в 2022 році.

Є інформація про те, що через брак спеціальних мікрочіпів був викликаний дефіцит нових автомобілів. Цей фактор не позначився на цінах нових автомобілів в автосалонах на території України. Однак через дуже високий попит на машини зі Сполучених Штатів Америки, значно зросли ціни на б/в авто на вторинних ранках Америки і Європи.

Автомобіль. Фото: скріншот YouTube-відео
Автомобіль. Фото: скріншот YouTube-відео

Варто відзначити, що через зростання цін на б/в авто на вторинних ринках Америки і Європи, дана ситуація дісталася і до України. Наприклад, з вересня ціни на б/в автомобілі зросли на 5-10%.

Експерти вважають, що ситуація, що склалася, буде набирати ще більше обертів і ціни на б/в авто з вторинних ринків будуть дорожчати. Вже в 2022 році б/в машину знову подорожчають в ціні на 5-10%. Це говорить про те, що темпи зростання цін на автомобілі збережуться.

Потрібно підкреслити, що навесні відбувається активізація ринків автомобілів, що також призведе до зростання цін.

Крім цього, б/ув автомобілі з пробігом дорожчатимуть, а налагодити поставку нових автомобілів вдасться тільки через рік як мінімум.

Автомобілі. Фото: скріншот Youtube-відео
Автомобілі. Фото: скріншот Youtube-відео

Не варто забувати про те, що ціни продовжують рости на всі послуги, продукти, техніку, комуналку і так далі. Через те, що майже в усьому світі царює інфляція не варто розраховувати на зниження цін.

Нагадаємо, що українських водіїв попередили про посилений контроль.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", на території України було виявлено унікальну Таврію з мінімальним пробігом.

Також портал "Hyser" писав, що українцям назвали ТОП - 5 проблемних кросоверів.