У мережі розмістили унікальну публікацію, яка отримала дуже багато уваги з боку автолюбителів. На одному сайті, що продає автомобілі, було виявлено "Таврію" з дуже маленьким пробігом.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Стало відомо, що на території України продають унікальний автомобіль від ЗАЗ «Таврія». Особливою унікальністю даного екземпляра є те, що у нього неймовірно маленьких пробіг – 914 кілометрів.

Потрібно повідомити про те, що на сайті, де продаються автомобілі, можна знайти незвичайну пропозицію – білу «Таврію». Цей хетчбек виглядає дуже свіжим, практично новим.

Таврія
Таврія

Якщо звернути увагу на салон автомобіля і його забарвлення, то можна подумати, що він дійсно новенький, навіть незважаючи на те, що йому практично 20 років. ЗАЗ-110206 (Таврия Нова) перебувати на сайті «Авториа» в рубриці підтриманих автомобілів.

Автор даного оголошення повідомляє про те, що ця Таврія Нова після покупки отримала антикорозійну обробку, після чого цей автомобіль стояв в гаражі багато років.

Найцікавіше те, що чоловік хоче за цей «антикваріат» 2800 доларів.

Варто відзначити, що є «Таврії» в кілька разів дешевше, але їх стан дуже сильно відрізняється. Є думка, що обов'язково знайдеться ентузіаст, який купить цей автомобіль, так як він в ідеальному стані.

Таврія
Таврія

Крім цього, цей екземпляр можна спокійно поставити в автомобільний музей України, який буде нагадувати молоді про радянський автопром у всій его красі.

Нагадаємо, що на території України почали ловити людей з підробленими правами.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали унікальний радянський мотоцикл в ідеальному стані.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали дуже рідкісну дизельну Волгу.