Всім українським водіям розповіли про те, що в найближчому майбутньому їх каратимуть за лису гуму на автомобілі. Глава МВС повідомив про те, що поліція штрафуватиме за лису гуму.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Авто»

Глава МВС Денис Монастирський публічно заявив, що співробітники поліції штрафуватимуть українських водіїв з лисими покришками.

Через те, що зовсім недавно трапилася жахлива аварія, Денис Монастирський зробив термінову заяву і звернувся до громадян України.

Колесо
Колесо

"Страшна трагедія сталася сьогодні вранці поблизу Чернігова. Близько восьмої ранку водій вантажівки, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршрутним автобусом. В результаті аварії станом на даний момент загинули тринадцять людей. Решта - у важкому стані. Висловлюю свої глибокі співчуття рідним і близьким загиблих. Це непоправна втрата!", - публічно заявив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.

Варто відзначити, що співробітники поліції будуть зупиняти і оглядати гуму, яка встановлена на машині. Покришки для вантажних і легкових авто повинні мати дозволи на максимальну вагу до 3,5 т, а висота проектора повинна становити не менше, ніж 1.6 міліметра, для автобусів – не менше, ніж 2 міліметри, а для мотоциклів і мопедів – не менше ніж, 0,8 міліметрів.

Эксперты рассказали, можно ли ездить на зимней резине летом
Эксперты рассказали, можно ли ездить на зимней резине летом

Дуже важливо повідомити про те, що якщо такі відхилення будуть виявлені і гума не буде належади стандартам, то водій заплатить штраф у розмірі 340 гривень. Крім цього, якщо після першого разу водій нічого не зробить, то його можуть позбавити прав на термін від 3 до 6 місяців.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали Жигуль, який розсмішить будь-кого.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українських водіїв попередили про негоду.

Також портал "Hyser" писав, що жителям України повідомили про масове поширення фальшивих прав.