У соціальній мережі оприлюднили дуже смішний і цікавий пост, який присвячений Радянському автомобіль. У публікації можна побачити справжнього "дракона", який привертає увагу багатьох людей.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «модель авто"в Instagram.

Якщо звернути увагу на зовнішність цього Жугілі, то можна подумати, що він знімався в справжній бойовиках. Зовнішність цього автомобіля, м'яко кажучи, здивує кожного. Не дивлячись на те, що він зробив під кабріолет, він виглядає просто огидно.

Однак якщо подумати, що цей Жигулі – дуже практичний. Його частина багажника видалена, що говорить про те, що його використовують для перевезень, що досить зручно. Цей автомобіль дуже старий і гнилий, що говори про те, що за ним зовсім не дивляться і пускають на забій.

"Відсікаючи зайве", - підписали пост в соціальній мережі.

Численна аудиторія, яка побачила цього «дракона» мало не «лопнула» від сміху. Водії і звичайні перехожі фотографують його, щоб показати в соціальній мережі.

Важливо помітити, що цей екземпляр піднімає настрій кожному перехожому, а користувачі в соціально мережі не можуть стримати посмішок і залишають чимало відгуків під знімком.

"Нслі не заварили двері то до першої купини", "Тато, у нас дах поїхав (с)", "коли говориш їй, я під'їду на синьому кабріці", "А че,для села відмінно.... Сіно,гній,дрова,довгомір який-небудь возити, саме те!", "Не сплачені штрафи є? (плаче)", "Машина-човен, мрія рибалки)))", "Красиво жити не заборониш", "так навіть лутче здається так?",- залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост в Instagram
Коментарі на пост в Instagram

Коментарі на пост в Instagram
Коментарі на пост в Instagram

Коментарі на пост в Instagram
Коментарі на пост в Instagram

Нагадаємо, що українцям повідомили про те, що на території нашої держави почали масово підробляти водійські посвідчення.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали покинутий радянський мотоцикл в заводській упаковці.

Також портал "Hyser" писав, що водіям розповіли, як правильно зберігати шини.