У мережі розмістили унікальну публікацію, яка присвячена радянському автомобіля марки "ЗАЗ". Українцям випала можливість побачити незвичайну Таврію, яка привернула дуже багато уваги.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «ММР»

Відомо, що в столиці України проходила дуже цікава виставка, на якій було чимало радянських автомобілів. Ця виставка називалася "Old Car Land", де можна було побачити старі і незвичайне моделі автомобілів.

Особливу увагу заслужив унікальний екземпляр Таврії. Таких автомобілів було випущено всього три штуки. Особливою відмінністю цього автомобіля є його задня частина, яка зроблена під кабріолет.

Таврія
Таврія

Потрібно заявити про те, що даний автомобіль випускався більше, ніж 30 років тому. Стан цієї Таврії - практично ідеальний, якщо придивитися, то можна подумати, що вона тільки з заводу.

Унікальною особливістю цього автомобіля є кузов відкритого типу - складний дах над задніми пасажирськими сидіннями.

Не важко здогадатися, що таким автомобілем мріяли обзавестися студенти, щоб катати і вражати дівчат. Але, на превеликий жаль, багато і не знали про наявність такої незвичайної Таврії, так як її випустили всього в трьох примірниках.

Таврія
Таврія

Крім цього, потрібно повідомити про те, що дана Таврія, про яку говорилося вище, знаходиться абсолютно повністю в заводській збірці. Її не чіпали ні в технічному плані, ні в косметичному.

Ця червона Таврія-справжня мрія для молоді радянських часів. Адже обзавестися таким екземпляром міг далеко не кожен.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, як наші предки перевзували своїм Легкові автомобілі.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали унікальні Волги, які модифікували в Радянському Союзі.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі розповіли, як в Радянському Союзі вибирали автомобілі.