З'явилося нове фото зірки серіалу "Свати" Тетяни Кравченко

Відома акторка Тетяна Кравченко, як і її колеги по серіалу "Свати", після цього проєкту стала буквально народною улюбленицею. Не дивно, що практично кожна її фотографія в соціальній мережі - це велика радість для її шанувальників. На цей раз в соціальній мережі на фан-сторінці артистки опублікували її нове фото.

На фотографії акторка Тетяна Кравченко позує в сукні в клітинку. При цьому можна помітити, що на обличчі акторки майже зовсім немає макіяжу: єдине, що зробила артистка, - це просто підкреслила губи червоною помадою. Більше косметики на обличчі акторки немає, і навіть зачіска виявилася на цей раз максимально природною - Кравченко трішки зібрала волосся в невеличкий хвостик. В руках акторки можна помітити квіти, адже й допис на фан-сторінці присвячений святу - Міжнародному жіночому дню.

Прихильники акторки побажали всім жінкам весни, краси і кохання, а також найприємніших емоцій від подарунків та компліментів:

"Нехай перші промені весняного Сонця принесуть достаток і розуміння в будинок. З Міжнародним жіночим днем!", - пишуть на фан-сторінці Тетяни Кравченко.

В коментарях прихильники зірки серіалу "Свати" почали також писати компліменти і на адресу самої акторки. Одна з підписниць зазначила, що їй дуже приємно бачити жінку, яка виглядає так гарно, але при цьому на свій вік і дуже доречно. Крім того, акторку привітали з 8 березня, а також побажали всього найкращого.

До речі, прихильники досі чекають на прем'єру нового сезону "Сватів". Відомо, що зйомки були деякий час на паузі через пандемію коронавіруса. Однак фанати з нетерпінням чекають моменту, коли вони знову побачать Тетяну Кравченко та інших акторів цього проєкту в знайомих їм образах.

Коментарі шанувальників

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в соціальній мережі з'явилося відео зі зйомок серіалу "Свати". Зокрема прихильники проєкта зможуть тут побачити і Федора Добронравова, який блискуче виконав роль "діда Вані".

Також повідомлялося, що зірка серіалу «Свати» Ганна Кошмал розповіла, які актори будуть приймати участь в зйомках останнього сезону. Стало відомо, кого глядачі зможуть побачити на екранах.

Крім того, в соціальних мережах з’явилося нове фото акторки серіалу «Свати» Тетяни Кравченко. Деякі прихильники можуть навіть одразу не впізнати зірку проєкту – акторка змінила образ.