З’явилися відео зі зйомок відомого серіалу «Свати»

Зараз прихильники серіалу «Свати» продовжують чекати сьомий сезон проєкту, який повинен стати фіналом улюбленою для мільйонів глядачів історії. Тим часом, на фан-сторінці автора Федора Добронравова з’явилося архівне відео зі зйомок серіалу. Прихильники просто в захваті від такої хвилі позитиву.

Серіал «Свати» вже для багатьох глядачів став дуже рідним, як і актори проєкту. В цьому архівному відео можна побачити кадри зі зйомок давніх сезонів. Тут глядачі можуть побачити і невдалі кари, коли актори самі не витримували та сміялися прямо на камеру від смішних жартів сценаристів. Крім того, приділили увагу тут і Федору Добронравову.

Зазначається, що він починав свій шлях не дуже легко, однак згодом зміг стати актором Театру сатири. До ролі в «Сватах» він вже був популярним. Зокрема, глядачі знали його по проєкту «Шість кадрів». Роль «діда Вані» лише додала популярності актору, і він, як і його колеги по майданчику, став буквально народним улюбленцем.

В коментарях прихильники написали про те, що й надалі їм хочеться бачити не тільки акторів з серіалу в інших фільмах, але й проєкти акторів цієї історії. Крім того, прихильники актора Федора Добронравова підкреслили, що коли вони бачать свого кумира на екранах, то в них просто сама по собі з’являється посмішка.

Що стосується сьомого сезону «Сватів», то зйомки зупиняли через пандемію коронавіруса. Наразі точної дати прем’єри все ще немає. Тож невідомо, коли саме глядачі зможуть знову побачити улюблених акторів в нових серіях. З цієї причини прихильникам залишається просто чекати нової інформації під авторів проєкту.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що зірка серіалу «Свати» Ганна Кошмал розповіла, які актори будуть приймати участь в зйомках останнього сезону. Стало відомо, кого глядачі зможуть побачити на екранах.

Також повідомлялося, що в соціальних мережах з’явилося нове фото акторки серіалу «Свати» Тетяни Кравченко. Деякі прихильники можуть навіть одразу не впізнати зірку проєкту – акторка змінила образ.

Крім того, зірка серіалу «Свати» Микола Добринін зізнався, що участь в такому відомому проєкті мало дня нього не тільки позитивні наслідки. Стало відомо, які проблеми були в актора через «Сватів».