Відома російська актриса Тетяна Кравченко засвітилася на людях в перуці.

Нові фото артистки, яка полюбилася всім своїм образом смішливої добродушної сільської жінки Валюхи Будько в серіалі "Свати", рідко з'являються в соцмережах. Проте архівних там повно і час від часу фанатам вдається відшукати дійсно рідкісні кадри Тетяни Кравченко.


Так, на фан-сторінках в Instagram шанувальники діляться різними фото з життя і творчості актриси, і деякі з них просто шокують шанувальників. Наприклад, на одному зі знімків актриса зображена в костюмі, перуці і стильному капелюшку.

Навряд чи актриса вирішила різко змінити імідж. Скоріш за все, це один з театральних образів Тетяни Кравченко і даний кадр був зроблений прямо під час вистави. Зрозуміло, фанати не могли пройти повз такого незвичайного образу артистки і залишили свою думку про нього в численних коментарях під даним постом.


Користувачі написали, як артистка прекрасна навіть в цьому образі. За їхніми словами, їм зовсім не важливий зовнішній вигляд Кравченко, оскільки полюбили вони її за акторський талант.


Раніше "Hyser" писав про те, що Федір Добронравов злив в мережу відео зйомок "Сватів", від чого шанувальники просто в захваті.

Також наш портал повідомляв, що Анна Кошмал зі "Сватів" обрадувала українців, озвучивши імена тих, хто з'явився на екрані в нових серіях.

Нагадуємо, що у мікроблозі популярної актриси Тетяни Кравченко з'явилося нове фото. Зірка "Сватів" здивувала змінами в зовнішності.