Звабливий новий герой шоу "Маска" не залишив байдужою Настю Каменських

Вокальне детектив-шоу "Маска" продовжує радувати свою цільову аудиторію. Новий загадковий персонаж, а це спокусливий Вовк, здивував своїми пасажами навіть Настю Каменських, яка, мабуть, вже бачила усі принади життя. Тизером з ще одним незвичайним героєм поділилися у "фанатському" Instagram-акаунті Потапа і Насті.

Розважально-пісенне шоу" Маска", що виходить практично щосуботи, все ж дивує і тримає в напрузі не тільки учасників, а й глядачів, особливо якщо враховувати те, що тепер на сцені під масками будуть ховатися і популярні на цей час, а не забуті публікою" зірки", які виступали в ролі учасників.

Відзначимо, що раніше під незвичайними масками ховалися не тільки "корифеї" української сцени, а й видатні особистості у сфері культури або спорту. Однак, популярні гості поки не будуть включені до складу загальних конкурсів, а прийдуть тільки порадувати своїм вокалом, спробувати сплутати детективам всі карти, і тільки потім відкрити своє обличчя.

У суботу, 13 березня, під світлом софітів вперше з'явиться Вовк, незначну частину виступу якого й анонсували в короткій рекламі майбутнього випуску. Його рухи тіла були настільки феєричні, а вокал яскравий, що навіть у Каменських від цього виступу заблищали очі. Втім, в Мережі вже з'явилися гіпотези, які передбачають, що під маскою казкового персонажа все ж ховається занадто відомий співак Макс Барських.

Варто зробити ретроспективу, і нагадати, що українська версія шоу "Маска" все ж є практично ідентичною копією американської - "The Masked Singer". Правда в нашій версії, в ролі детективів зірки зовсім іншої величини, і це: Андрій Данилко, виконавиці Настя Каменських і Оля Полякова, Олег Винник і Dzidzio.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак приміряла на себе образ нуарної виконавиці.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що послужило поштовхом до написання тексту Миколаєва і Крутого "мій друг".

А до цього "Hyser" розповідав про те, як американська фотомодель Ана Чері відсвяткувала Міжнародний жіночий день.