Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова відвідала на малій батьківщині - в Санкт-Петербурзі і зустрілася з батьками. Зірка відзвітувала про поїздку в своєму Instagram і зізналася, що отримала масу приємних вражень.

Анастасія Волочкова відноситься до категорії зірок, які із завидною регулярністю діляться подробицями свого зоряного життя. Але притому отримувати критику на свою адресу-вона не любить і переконана, що хейтери говорять про неї виключно із заздрості. Щоб захиститися від негативних оцінок, танцівниця закрила функцію коментування своїх публікацій і продовжує радувати фанатів новими постами.

Так, Анастасія Волочкова показала спільне фото з колегою по балетному цеху – знаменитим танцівником Миколою Цискарідзе. У підписі до кадру артистка з натхненням написала: "заїхала провідати мого чудового друга Миколку Цискарідзе в рідну Академію балету ім.Ваганової 🙏" »

Для зустрічі з другом "королева шпагатів" одягла порівняно скромний наряд, що складається з чорної блузи з рюшами і напівпрозорими рукавами і синіх джинсів. Свій look вона доповнила взуттям на підборах. До слова, оскільки висловитися на сторінці Анастасії Волочкової фоловери - не можуть, то вони роблять це у фан-акаунтах, присвячених білявій любительці шпагатів.

Крім того, артистка прогулялася по навчальному закладу, в якому почала свій творчий шлях:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова здивувала шанувальників дивною витівкою в лазні.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова поділилася з фанатами кадрами розваг в авто.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова ошелешила соцмережі знімками своїх поранених ніг.