Знаменита російська співачка Катя Лель показала шанувальникам, як працює в спортзалі заради привабливого тіла і струнких форм.

Вбравшись в Сірий Спортивний костюм, знаменитість з натхненням виконувала на тренажері вказівки свого персонального тренера. Як відомо, виконавиця хіта "Джага-джага «уважно стежить за собою і докладає максимум зусиль, щоб зайві кілограми не» атакували" її фігуру.

Але як не намагалася Катя Лель продемонструвати фізичну витримку, увагу користувачів соцмереж привернув її новий колір волосся. Артистка перефарбувалася в яскраво-рожевий і, на думку фоловерів, стала схожа на "пацанку":

Не обійшлося і без іронічних згадок про напад на Катю Лель представників позаземних цивілізацій:

Справа в тому, що співачка не раз говорила про контакт з інопланетянами, які завдали їй як психологічну, так і фізичну травми.

Одного разу в інтерв'ю росЗМІ вона розповіла, що близько 30 років тому поспілкувалася з інопланетними жителями і в підсумку залишилася без зубів. "Три різнокольорових променя впали в центр кола, який я помітила. Я прокинулася перша, Всі дивляться на мене. Я кажу: "що ви всі втупилися?» - повідала естрадна зірка. І тільки після помітила, що сталося з її зовнішністю.

При цьому знаменитість говорила, що так довго зберігала мовчання і не розповідала громадськості про те, що з нею сталося, оскільки побоювалася насмішок з боку. Зараз Катя Лель відкрито віщає про "інопланетне" інцендент і не реагує на колючі хейтерські зауваження.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін розбурхав мережу яскравими фото.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Лазарєв освоїв новий екстремальний вид спорту.

Нагадуємо, що Христина Асмус здивувала шанувальників новим фото свого екс-чоловіка.