Визнаний романтик російської естради Сергій Лазарєв похвалився шанувальникам новим захопленням. Артист випустив з рук мікрофон і "озброївся" дошкою для сноуборду.

Не секрет, що знаменитості нерідко відволікаються від щоденних проблем і завантажених графіків за допомогою спорту. Сергій Лазарєв прийняв запрошення від друзів і вирішив спробувати свої сили в сноуборді і, судячи з усього, йому вдалося домогтися успіху і на цьому непростому терені.

На сторінці в соціальній мережі Instagram музикант розмістив фото на тлі засніженого гірського пейзажу. Виконавець позував у яскравому лижному костюмі, а очі приховав за сонцезахисними окулярами.

У підписі до кадрів друг співачки Ані Лорак пояснив: "Чесно кажучи, завжди вважав, що відпочинок в горах зі снігом і лижами - зовсім не моє. Але друзі запросили поїхати і я погодився за компанію. І скажу я вам, це кайф! Такі емоції🔥 🔥».

Перш ніж приступити до спуску з гірських схилів на сноуборді, Сергій Лазарєв прослухав тригодинний інструктаж. У коментарях до публікації зірки привітали його з черговим досягненням:

До слова, фанати переконані, що Сергій Лазарєв відправився пізнавати ази катання на сноуборді разом з криптомільйонером Алексом Малиновським. З чуток, у екс-учасника групи " Smash!!"не просто дружба, а "роман" з відомим підприємцем. Але сам ні сам музикант, ні його "бойфренд" офіційних коментарів з цього приводу не дають.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус показала архівне фото Гаріка Харламова з дитиною на руках.

Також наш портал розповів про те, що Любов Успенська ледь втиснулася у вузьку сукню і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Алла Пугачова кардинально змінила імідж і викликала подив користувачів соцмереж.