Шанувальники співачки Алли Пугачової активно діляться в мережі новими фотографіями та відео. 71-річна знаменитість здивувала стильним образом і молодим зовнішнім виглядом.

Для урочистого вечора Алла Борисівна вирішила приміряти дуже яскравий весняний образ. Вона одягла чорну легку блузу, штани червоного кольору і довгий білий піджак з червоними вставками та ґудзиками.

Родзинкою її лука став червоний капелюшок у вигляді величезної квітки з вуаллю. Макіяж був стриманий в рожевих відтінках. Журналісти назвали образ Примадонни кокетливим.

Відомо, що в такому вбранні Алла Борисівна з'явилася на дні народженні кутюр'є В'ячеслава Зайцева, якому виповнилося 83 роки. Після карантину співачка регулярно вибирається з замку в підмосковному селищі Грязь і буває в гостях у друзів або вітає колег-артистів з їх святами.

Примадонна, очевидно, вирішила частіше виходити у світ і блищати красою на світських вечірках.

Шанувальники, які завжди бурхливо реагують на свіжі знімки, та знову не поскупилися на компліменти. Деякі писали, що співачці вдалося повернути час назад. Артистка виглядає дуже молодою і привабливою. При цьому вона не приховує, що вдавалася до послуг пластичних хірургів.

До слова, не так давно дизайнер Ігор Гуляєв, який шиє одяг для Алли Пугачової, назвав російським журналістам її розмір після схуднення. За його словами, зараз артистка носить вбрання 44-46 розміру.

Він уточнив, що якщо раніше виконавиці фігура не дозволяла надягати нічого, крім відомих всім балахонів, то зараз є що підкреслювати.

Раніше "Нyser" писав про те, що Алла Пугачова днями побувала в гостях у давніх друзів - дизайнера Валентина Юдашкіна і його дружини Марини.

Також наш портал повідомляв, Максим Галкін опублікував фото з зашкалюючим рівнем милоти.

Нагадуємо, у мережі показали фото Алли Пугачової з покійною подругою Ганною Вербер.