Відома російська актриса Христина Асмус зацікавила фанатів новим фото у своєму блозі, на якому зображений її колишній чоловік з маленькою дитиною.

Актриса є дуже активним користувачем Instagram і регулярно виставляє там нові пости. Чергова публікація Асмус була присвячена її колишньому чоловікові, гумористу Гаріку Харламову, якому днями виповнилося 40 років.


Христина Асмус не стала ображатися на свого популярного муженька після розлучення і опублікувала його ніжне фото з донькою в особистому профілі Instagram, привітавши таким чином з днем народження. Судячи з усього, актриса намагається підтримувати з Гаріком хороші відносини заради спільної дочки.


Користувачі ж чомусь відразу стали губитися в здогадах щодо того, хто цей прекрасний малюк на фото. Однак знайшлися ті, хто помітив схожість Харламова з дівчинкою, що не дивно, адже це його рідна дочка - Анастасія. Такою маленькою її просто вже мало хто пам'ятає, адже зараз їй вже 7 років, а на цьому фото приблизно півроку.


Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус показала свою улюблену білизну, знявши одяг. Також вона продовжує змінювати імідж і перевтілюватися з блондинки в брюнетку.

Також наш портал повідомляв, що Гарік Харламов розповів про свої недитячі Пригоди в дитинстві, які вельми цікаво послухати.

Нагадуємо, що пом'ята Асмус показала, як святкує день народження Харламова. Є фото, які вражають.