Сімейна пара шоумена Максима Галкіна і співачки Алли Пугачової часто розбурхує соцмережі оригінальними постами. Артисти незворушно демонструють свою байдужість до думки хейтерів і без сорому проявляють ніжні почуття один до одного на публіці.

В одній з нових публікацій в Instagram телеведучий розмістив чотири фото, автором яких став відомий фотограф-портретист Володимир Широков. Максим Галкін постав в кадрі в стильному casual-вбранні складається з світло-сірих джинсів і білої футболки з принтом, поверх якої надів картату сорочку з капюшоном. Ефектності деяким знімкам надала скуйовджена зачіска коханого Примадонни російської естради.

Максим Галкін запропонував фоловерам визначити, яке фото є найпривабливішим і вони активно відгукнулися на його прохання. Більш того, однією з перших свою думку з приводу його фотостарань, висловила знаменита дружина Алла Пугачова:

Не пройшли повз нового поста пародиста і його колеги по шоу-бізнесовому цеху-Ігор Ніколаєв, Наташа Корольова, Леся Судзиловська, Аліка Смєхова і Аніта Цой:

До слова, злостивці час від часу говорять про те, що в парі Галкіна і Пугачової давно немає взаєморозуміння. Більш того, періодично на інтернет-просторах з'являється інформація про те, що імениті подружжя розлучилися. Але сам артист впевнено називає ці припущення відвертою "маячнею" і запевняє, що між ними - все гаразд.

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова з'явилася на публіці в компанії Максима Галкіна і приголомшила зовнішніми перетвореннями.

Також наш портал розповів про те, що архівне фото Максима Галкіна і Алли Пугачової підкорило соцмережі.

Нагадуємо, що новий знімок Алли Пугачової разом з давньою подругою розбурхав фанатів.