Співачка Анна Сєдокова, яка буквально кілька днів тому опинилася в центрі скандалу на шоу Максима Галкіна, продовжує дивувати гостей свого мікроблогу провокаційними постами.

Так, під час недавнього візиту в програму чоловіка Алли Пугачової, зірка щиро обурилася відеосюжету про власне особисте життя, що покинула студію ще до завершення зйомок. На думку Анни Сєдокової, журналісти намагалися "випрати її брудну білизну", але вона вважає за краще робити це самостійно.

Коли емоції вщухли, вокалістка почала ще активніше заповнювати свою сторінку в соціальній мережі Instagram провокаційними кадрами. Екс-учасниця групи "ВІА Гра" на даний момент перебуває в третьому офіційному шлюбі.

Коханий Анни Сєдокової-баскетболіст Яніс Тімма досить спокійно ставиться до її фотоекспериментів і численних пікантних фото в мікроблозі.

Більш того, він нерідко складає їй компанію у фотосесіях і створенні цікавих Instagram-stories. Наприклад, днями виконавиця похвалилася кадрами, зробленими на задньому сидінні автомобіля.

До слова, кілька місяців тому Анна Сєдокова рішуче заявила про те, що їй набрид хейт в соцмережі і вона частково закрила коментарі до своїх постів. Тепер залишати відгуки про публікації вокалістки можуть лише ті, на кого вона сама підписана в Instagram.

Втім, зірка не приховує, що колючі зауваження недоброзичливців здатні довести її до сліз і істотно псують настрій. Особливо якщо зауваження стосуються її дітей або нинішнього чоловіка.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова приміряла ретро-наряд і підкорила стильним образом.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова здивувала фанатів величезним синцем під оком.

Нагадуємо, що Анна Седокова насторожила шанувальників дивною поведінкою.