Скандали і непорозуміння між представилями зоряної еліти – не рідкість. Знаменитість за всяку ціну намагаються привернути і утримати увагу шанувальників, навіть вплутуючись в скандальні з'ясування відносин.

Так сталося і з популярною співачкою Ганною Сєдоковою, що стала учасницею ток-шоу Максима Галкіна "Сьогодні ввечері". Перш ніж приступити до обговорення непростої зоряної долі екс-учасниці групи «ВІА Гра» редактори підготували короткий відеоролик про артистку, який викликав її обурення.

У відео йшлося про невдалі шлюби зірки та інші перипетії на любовному фронті, і Анна Сєдокова залишилася вкрай незадоволена побаченим.

Вона рішуче звернулася до творців проекту: "Упереджений сюжет. У ньому постійно говориться: "Вона вийшла заміж і відразу розлучилася". Мені здається, що 4 роки-це багато. Комусь пощастило - він відразу знайшов єдину любов. У мене так не вийшло. Я не довіряю чоловікам, робила помилки. Але людина, яка зробила цей сюжет, він таврує жінку і засуджує її за те, що вона намагається бути щасливою".

У свою чергу, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін заперечив, що не було в сюжеті нічого образливого або компрометуючого, а тому йому незрозуміла її реакція. В кінцевому підсумку. Анна Сєдокова покинула телестудію прямо посеред ефіру.

До того, як стати узаконити стосунки з нинішнім чоловіком Янісом Тіммою, співачка була двічі офіційно заміжня і є матір'ю трьох дітей. Старшу дочку Аліну вона народила від спортсмена Валентина Белькевича, якого вже немає в живих. Потім вона зв'язала себе узами шлюбу з бізнесменом Максимом Чернявським, якому Сєдокова народила дочку Моніку. Зараз дівчинка живе в США разом з батьком.

Син Гектор з'явився на світ після роману Анни Сєдокової з сином впливового підприємця і завсідниця рейтингів журналу "Форбса" Андрія Комарова – Артема.

Раніше "Hyser" писав про те, що Евеліна Бледанс здивувала шанувальників зовнішніми перетвореннями.

Також наш портал розповів про те, що неоднозначне фото за участю Тіни Кароль підірвало соцмережі.

Нагадуємо, що у мережі показали провокаційні кадри розваг Анни Сєдокової в клубі.