Співачка Анна Сєдокова опублікувала на сторінці в Instagram чергове фотодоказ своєї жіночності і привабливості. Артистка розмістила знімок з келихом в руках і доповнила його філософськими роздумами про непросту жіночу долю.

Екс-учасниця групи "ВІА Гра" звернулася до жіночої половини своєї аудиторії в соцмережі і пояснила, що для гармонійних відносин з протилежною статтю необхідно забути про егоїзм і навчитися розмовляти з партнером: "Чоловіки (як і жінки) не екстрасенси. У тому, щоб готувати про те, що ти хочеш – немає прояву слабкості. Це лише твій голос".

Також знаменитість закликала жінок залишити спроби робити все самостійно і не звертатися за допомогою до чоловіків: "Повернутися в дитинство і стати тією маленькою дівчинкою. Особливо з чоловіком. У дитинстві ми вдячні, ми не боїмося просити допомоги, ми ділимося радістю".

На цьому довгий список рекомендацій від зіркової матері трьох дітей Анна Сєдокова - не закінчився, оскільки вона торкнулася ще чимало моментів у відносинах статей. У коментарях до посту знаменитості фоловери навперебій розхвалювали її за мудрість, корисні поради і т. д.

Негативних оцінок - не було, але, не виключено, що причиною їх відсутності став ретельно «профільтрований» список передплатників Анни Сєдокової. Кілька тижнів тому артистка почала рішучу боротьбу з хейтерами і тепер на її сторінці можуть висловлюватися тільки ті, кому вона сама дала на це дозвіл…

Анна Сєдокова пояснила, що втомилася від злих і колючих коментарів на свою адресу і зізналася, що почасти сама винна в тому, що привертає увагу злостивців і злих "диванних експертів".

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова підкорила шанувальників розкішними формами в спокусливому вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова похвалилася фігурою в стильному купальнику і викликала бурхливу реакцію фоловерів.

Нагадуємо, що Анна Седокова прийняла ефектну позу заради ефектної фотосесії.