Популярна співачка Анна Седокова не перестає дивувати гостей свого мікроблогу сміливими фото і доводить, що вміє бути креативною. Принаймні, частину своєї аудиторії вона дуже оригінально привітала з наступаючим Міжнародним жіночим днем.

Артистка опублікувала фото, на якому постала в напівпрозорому ажурному вбранні, поверх якого одягла білу сорочку. Волосся-зібране у високу зачіску, на обличчі-виразний макіяж і відчуття власної неперевершеності. Пікантності картинці додала рослинність в області пахви…

Варто відзначити, що Анна Седокова відноситься до категорії зірок, які часто експериментують над зовнішністю і змінюють образи, щоб привернути увагу фанатів. Вона не раз говорила про те, що для неї актуальною є проблема зайвої ваги. А ось про те, що зірка є прихильницею бодіпозитиву – шанувальники дізналися лише днями.

До слова, нещодавно Анна Седокова нещодавно опинилася в епіцентрі скандалу, пов'язаного з чоловіком Алли Пугачової Максимом Галкіним. Справа в тому, що шоумен запросив артистку в свою програму, а потім в ефірі показали сюжет про особисте життя екс-учасниці групи «ВІА Гра».

У ньому йшлося про те, що знаменитість неодноразово була заміжня і не з чуток знає про невдачі на особистому фронті. Подібні заяви обурили Анну Седокову і вона покинула студію шоу, не дочекавшись його закінчення.

Як відомо, Анна Сєдокова щиро обурюється, коли, наприклад, на просторах соцмереж піднімається тема її заміжжя і материнства. Вона переконана, що оточуючі ставляться до неї упереджено і не мають права оцінювати її вчинки.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова посварилася з Максимом Галкіним на телешоу.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седкова позувала в стильному вбранні, але нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Анна Седокова здивувала шанувальників сміливою заявою і показала величезний синець на обличчі.