Співачка Анна Седокова постала перед своїми шанувальниками в незвичайному зовнішньому вигляді.

Анна Седокова практично завжди готова до нових експериментів. Вона часто ділиться зі своїми шанувальниками відвертими зізнаннями. Крім того, вона не соромиться експериментувати зі своїми образами. Анна сміливо може змінити колір волосся або підібрати новий макіяж, який змінить її зовнішність просто до невпізнання.

Також вона любить експерименти зі своїм стилем. Цього разу вона показала на своїй сторінці в соціальній мережі незвичайний кадр. Перше, що кинулося шанувальникам в очі - це картата сорочка, яка стала незвичайним доповненням образу Седокової. Варто сказати, що вибір такого забарвлення став подивом для багатьох.

Свій образ Седокова доповнила короткими шортами чорного кольору і масивними черевиками різних кольорів.

Волосся дівчини були розпущені, а ось обличчя прикрашав незвичайний макіяж. За допомогою такого знімка Седокова намагалася привернути увагу шанувальників до свого нового концерту.

У коментарях користувачі Мережі висловили компліменти зовнішності співачки. Вони відзначили, що Седокова просто відмінно виглядає.

"Шикарний �🔥�, Кішка улюблена❤️ 🐱 💥 🔥 🥰 ,
Красуня😍, Оч класна фотка 🔥, клас 🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️ чудово 👏👏👏👏👏👏👏👏, Чоботи відпадні у вас!! 🔥 🔥 Напевно тім подарував? 🙌, Гарна жінка!!🔥, Ви дуже красива дівчина і дуже крута мама!, Ви найкрасивіша з шоу бізнесу ☺❤️, Еталон жіночності і краси 🔥 🔥 🔥 🔥 , Анна, ти найкраща з Віагри за всю історію групи, Анна, подивившись програму, сьогодні ввечері, і ви кльова людина.. Багато сказали хороших слів. 👏👏👏👏🔥🔥🔥🔥", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що нове фото Алли Пугачової розбурхало шанувальників.

Також писали, що Анна Семенович написала дивний пост, і спонукала фанатів на активність.

Нагадаємо, що Андрій Данилко показав того самого чоловіка.