Популярна співачка Таїсія Повалій звернулася до читачів свого мікроблогу з відвертим зізнанням. Зірка презентувала новий музичний альбом і зізналася, що пережила чимало труднощів, перш ніж досягла успіху.

Таїсія Повалій назвала музичний збірник "Исповедь" і пояснила, що завдяки неймовірній вірі в себе і власні сили, а також підтримці близьких, зуміла виконати мрії. "Ось і розповіла я Вам про свої складнощі! Як страждала, як боялася жити, як не бачила майбутнього! І скажу чесно, це було жахливо! Навіть сказати жахливо-це нічого не сказати!" - написала вона в Instagram.

Також Таїсія Повалій заявила, що новий альбом для неї-це можливість почати все з нового аркуша: "сьогодні я підводжу риску! Вже все сказано!».

У коментарях до посту знаменитості фоловери не скупилися на похвалу і компліменти, дякували за творіння і не забули оцінити зовнішність 56-річної дружини продюсера Ігоря Ліхути. До слова, не обійшлося і без критики, але вона, в основному, мала відношення зовнішньому вигляду естрадної зірки:

Варто відзначити, що артистка з дитинства займалася співом і активно проявляла себе на сцені. У документально фільмі "Таїсія Повалій. Сьогодні і назавжди" вона розповіла, що з ранніх років відрізнялася серйозним поглядом і рішучим характером:

Зараз артистку часто засуджують за експерименти над собою і численні пластичні операції, які змінили її практично до невпізнання. Але сама вокалістка воліє не говорити на цю тему, А куди охочіше ділиться творчими досягненнями.

Раніше "Hyser" писав про те, що Таїсія Повалій викликала подив шанувальників зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють різко помолоділу Аллу Пугачову.

Нагадуємо, що Любов Успенська одягла занадто тісну сукню і осоромилася на публіці.