Радянська та українська співачка, народна артистка України Таїсія Повалій у своєму акаунті в Instagram поділилася з шанувальниками, що вже зовсім скоро виходить її новий альбом, який вона запропонувала послухати всім охочим.

Артистка повідомила, що почути нові пісні-сповіді її фанати зможуть вже 5 березня.

Повалій заспівала частину нової пісні на камеру живим голосом, підкоривши в черговий раз своїх шанувальників красою свого вокалу.

"❤️ВЖЕ СКОРО ВИХОДИТЬ АЛЬБОМ!!! УРА!!! 💥 💪 ❤ ️ 🥰 🌈 "(Орфографія збережена - примітка редактора), - написала вона під відео.

Шанувальники творчості співачки залишили найтепліші коментарі під її постом, написавши, що з нетерпінням чекають виходу новинок від зірки.

Однак не всі коментарі були позитивні - деякі фоловери помітили плями на одязі співачки і повідомили їй про це.

"Все добре,але плями на одязі️️🙁", - пише один з фоловерів.

Інший же розглянув на відео зовсім не Повалій, а Пугачову: "Чому маска Пугачової вийшла? ", - задає дівчина питання під відеопостом.

"Вам не треба такий макіяж робити . не треба . Ви схожі на клоуна "(Орфографія збережена - прим. ред.), - пише ще один підписник Повалій, не схвалюючи мейк-ап співачки.

Таїсію Повалій з деякого часу стали називати "золотим голосом України". Але на верхівку Олімпу вона не йшла довго і наполегливо - вона злетіла туди блискавично і допоміг їй у цьому другий чоловік і продюсер Ігор Ліхута, за якого зірка вийшла заміж в 1993 році.

Але знайомство зі сценою у Таїсії відбулося ще в 6-річному віці. Саме тоді, в далекому 1970 році вона вирушила на гастроліу якості солістки дитячого ансамблю.

Раніше Hyser писав про те, що Таїсія Повалій показала обличчя зблизька і викликала озноб.

Також Hyser повідомляв, що Таїсія Повалій без перуки і вій показала "наріст" на лобі.

Нагадаємо, що син української співачки Таїсії Повалій розповів про велике горе у них в родині.