Популярна російська актриса Христина Асмус показала підписникам свого мікроблогу, що вміє робити ротом, а також розповіла, за що любить весну.

Кумедну фотографію Христина Асмус виклала на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

У кадрі 32-річна зірка зображена з яскраво-червоними губами, які вона склала у вигляді риб'ячого рота. Також Асмус зробила чорні стрілки на очах, а волосся заплела.

Христина Асмус привітала своїх підписників з весною. А також розповіла, за що любить цю пору року.

"Рибоньки мої, всіх з весною! Дочекалися! Ура! І пофіг, що холодно ще, головне - весна! Я обожнюю 1 березня! Обожнюю ранню весну. Навіть з її сльотою і брудом. Обожнюю це передчуття світла, тепла, довгих прогулянок, легкого одягу, посмішок перехожих, свого дня народження, веранд в кафешках, світанку о 5 ранку. Мммммм... саме мій час!",- написала натхненна артистка.

Всього за 14 годин публікація знаменитості зібрала понад 60 тисяч відміток і більше ніж 500 повідомлень.

Юзери залишили актрисі різні коментарі, хтось писав, що у неї відмінний макіяж, а також почуття гумору, а хтось вітав Асмус з весною. У коментарях до посту фоловери були шоковані тим, як Христині вдалося скласти губи.

Багато користувачів мережі порівнювали Христину Асмус з рибкою.

Раніше "Нyser" писав про те, що Христина Асмус поділилася з підписниками свого мікроблогу ефектним фото, на якому позує в образі бунтарки.

Також наш портал повідомляв, Гарік Харламов розповів про свої недитячі пригоди в дитинстві.

Нагадуємо, Христина Асмус вирішила показати свій найулюбленіший образ, створений для шоу "Золото Геленджика".