Для українців дні з 18 по 20 Лютого - це не просто дати в календарі, а час, коли на Майдан у Києві стався масовий розстріл людей. 7 років тому в центрі української столиці сталася одна з найкривавіших подій, що ознаменувала початок Революції Гідності.

Українські політики, громадські діячі та зірки шоу-бізнесу вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, в тому числі, опублікувавши в соцмережах відповідні послання.

Президент України Володимир Зеленський назвав загиблих у ті фатальні дні героїв-ангелами-хранителями: "Сім років, як ви стали ангелами-хранителями для всієї України. Світла пам'ять!".

Син популярної української виконавиці Софії Ротару Руслан Євдокименко розмістив символічне фото:

До слова, найчастіше, на сторінці спадкоємця Примадонни української естради шанувальники бачать фотозвіти про його зоряне життя або проведення часу зі знаменитою матір'ю. Але в цей день Руслан Євдокименко не

Свої сумні емоції висловила також Тіна Кароль:

Виконавиця Ірина Федишин також звернулася до українців зі своєї сторінки в соціальній мережі Instgram: "Герої Небесної Сотні ... Тепер ви захищаєте нашу Україну своїми молитвами на небі... А ми пам'ятаємо і молимося за Вас на землі. Світла пам'ять ...".

У коментарях до скорботних постів приєдналися користувачі соцмереж:

Раніше "Hyser" писав про те, що син Софії Ротару зробив несподіване заяление про Крим.

Також наш портал розповів про те, що Софія Ротару здивувала шанувальників дивною поведінкою.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару знялася в оригінальній фотосесії і викликала бурхливу реакцію шанувальників.