За життям відомої української співачки Софії Ротару в соціальній мережі Instagram слідкують 400 тисяч підписників. Але публікації на її сторінці з’являються не настільки часто, якби того хотілося фанатам.

А ось син Софії Михайлівни Руслан Євдокименко виправляє цю ситуацію та постить світлини из зірковою матір’ю набагато частіше. Як правило, його пости викликають позитивну реакцію у користувачів соцмереж, але є й ті, які обурюють частину фоловерів.

Наприклад, неоднозначні відгуки отримало фото, на якому Руслан Євдокименко показав фото домашнього улюбленця на фоні засніженого двору. Увагу гостей сторінки привернув не стільки «головний герой» фотокомпозиції, скільки те, що на його ошийнику виднівся напис «Крим».

Скріншот зі сторінки Руслана Євдокименко в Instagram

Цілком можливо, що світлина була зроблена під час нещодавньої прогулянки Руслана та Софії Михайлівни. Тоді син артистки поділився знімком, на якому їх обличчя прикрашали щасливі посмішки і вони щиро раділи зимній погоді.

Руслан Євдокименко та Софія Ротару. Скріншот зі сторінки в Instagram

До речі, стосунки знаменитих сина та матері вже котрий рік викликають у прихильників повагу, оскільки саме Руслан допоміг виконавиці пережити смерть коханої людини – чоловіка Анатолія. Коли він пішов с життя, Софія Михайлівна на деякий час пропала з поля зору поціновувачів свого таланту.

Більш того, виконавиця навіть планувала назавжди піти зі сцени, але завдяки підтримці рідних та близьких, знову повернулася до концертної діяльності. Відтоді майже всі свої виступи зірка присвячує коханому чоловікові, з яким її повязували найніжніщі почуття і який був для неї опорою.

Раніше "Hyser" писав про те, що Софія Ротару здивувала прихильників здичавілою поведінкою.

Також наш портал розповів, що онучка Софії Ротару постала перед камерою у дивному вигляді.

Нагадуємо, що онучка Софії Ротару знялась у пікантній фотосесії та викликала бурхливу реакцію користувачів у соцмережі.