Легендарна українська співачка Софія Ротару через коронавірус і заборону на концерти була змушена весь 2020 рік провести вдома на самоізоляції. Як зізналася артистка, для неї цей час був величезним випробуванням, вона відчувала тугу через те, що не могла виступати перед коханою публікою.

Про це знаменитість розповіла в інтерв'ю для передачі "ЖВЛ" на "1+1". Під час розмови з журналісткою Софія Михайлівна ледве стримувала сльози.

Софія Ротару. Скріншот з відео

Розмова проходила за кулісами Палацу "Україна" в Києві, де співачка виступила на концерті "Кварталу 95" перше після тривалої перерви.

Софія Ротару заявила, що цей рік для неї був надзвичайно важким.

"Це так сумно було, це так сумно. Взагалі так несподівано для всіх, мені здається. Ну а як без музики, як без пісні, без глядачів?" – зі сльозами в очах говорила виконавиця "Червоної Рути".

Софія Ротару. Скріншот з відео

Також Софія Ротору розповіла, що за минулий рік їй вдалося всього кілька разів покинути будинок і вибратися у невеличку подорож. Вона побувала на відпочинку з сім'єю в українському гірськолижному курорті Буковель. Також побувала у рідних сестер у гостях.

"Весь час на самоізоляції, майже весь рік, кілька разів тільки з'їздила до своїх рідних на Буковель. Записувала нові пісні, але все одно без концертів, без глядача, звичайно так дуже важко", - з тремтінням в голосі говорила співачка.

Також вона повідомила, що була неймовірно щаслива від того, що їй вдалося-таки через тривалий час виступити на великій сцені для українців.

Софія Ротару. Скріншот з відео

Софія Ротару. Скріншот з відео

Раніше "Нyser" писав про те, що онука Софії Ротару, Соня Євдокименко, поділилася новим зухвалим фото в соціальних мережах.

Також наш портал повідомляв, шанувальники здивувалися тому, як насправді виглядає Софія Ротару.

Нагадуємо, дивний знімок Софії Ротару облетів всю мережу і залишив незрозумілий осад в серцях фанатів.