На початку 2019 року шоу-бізнесова спільнота вразила новина про те, що музичний продюсер Олександр Цекало одружився вчетверте. Зараз фанати з цікавістю спостерігають за артистом і його молодою дружиною.

Про велелюбність артиста було відомо давно, але те, що він зв'яже себе узами шлюбу зі спокусливою художницею з США, молодшою його на 30 років – не очікував ніхто.

Дарина Ервін-нинішня кохана Олександра Цекало із завидною регулярністю постить у своєму мікроблозі провокаційні кадри. Брюнетка пише оригінальні картини на» дорослу " тематику і з задоволенням хвалиться результатами своїх старань.

До слова, заради одруження з Ервін Олександр Цекало розлучився з сестрою Віри Брежнєвої-Вікторією Галушко. І, за чутками, заплатив чималеньку суму за те, щоб екс-дружина не залишила собі його прізвище.

Не менш часто на сторінці Дарини Ервін в Instagram часто публікуються фото, на яких неозброєним поглядом видно, що природа нагородила її апетитними формами. Втім, не обійшлася вона і без допомоги пластичних хірургів, які допомогли вдосконалити природну красу.

При цьому ні Дарина Ервін, ні її чоловік Олександр Цекало подробицями особистого життя ділитися не жадають. Рідкісні фото, що з'являються на інтернет-просторах дозволяють судити шанувальникам, що у артистів все в порядку і вони працюють над створенням сімейної ідилії.

Більш того, не давно Дарина Ервін з'явилася в повнометражній версії серіалу "Мажор" з Павлом Прилучним. Інсайдери відразу ж заговорили про те, що вона отримала роль не без протекції знаменитого чоловіка.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова відверто розповіла про згубні пристрасті сина.

Також наш портал розповів про те, що телеведуча Лілія Ребрик спантеличила шанувальників шрамом на обличчі.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина влаштувала незвичайну фотосесію в літаку.