Леся Никитюк поділилася черговим милим фото

Популярна телеведуча Леся Нікітюк показала свіже фото, на якому позує з білявим красенем. На знімку, який з'явився у неї в Instagram, парочка виглядає мило.

Телеведуча вирішила оригінально привітати своїх шанувальників з добрим ранком, опублікувавши сміливий знімок.

На телеведучій мінімум одягу, та ще на знімку вона не одна, а з білявим красенем.

Леся позує босою на підлозі в коротких шортах і піджаку, показавши свої нереально довгі ніжки. Телеведуча на знімку посміхається, гріючись в променях сонця.

На її колінах сидить справжній красень з білявою шерстю - собака на прізвисько Рафік. Судячи з численних фото з домашнім вихованцем на сторінці телеведучої, вона його дуже любить і балує.

Леся побажала доброго ранку своїм передплатниками і закликала прокидатися, а не дрімати, як її собака.

За словами телеведучої, домашнього вихованця їй подарував колишній хлопець. Хоча дівчина з ним і розлучилася, але собаку не віддала і дуже полюбила.

Вихованця телеведучої знають всі шанувальники. Крім того, Леся навіть завела своєму собаці окрему сторінку в популярній соціальній мережі, яка регулярно поповнюється його кумедними і милими фото.

Також телеведуча не приховує, що любить балувати свого Рафіка. Це єдиний чоловік, який зараз зігріває її ліжко.

Нещодавно "ЛедіЛе" показала кумедне відео і відповіла на питання про своє особисте життя. Вона показала, як на її ліжку, немов людина, розлігся Рафік і хропе як мужик.

Таким чином, Леся оригінально відповіла на постійні питання про те, чи є в її житті коханий чоловік.

До слова, фанати постійно пишуть Лесі питання, чи не хоче вона взяти участь у другому сезоні шоу "Холостячка". Поки ж телеведуча не дала точної відповіді.

Раніше "Hyser" писав про те, що фото Лесі Нікітюк показали після ринопластики.

Також наш портал розповідав, що Леся Нікітюк приголомшила шанувальників, з'явившись в "оновленому" вигляді без волосся з лисою головою.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк з'явилася в спокусливому вбранні, побачивши якого чоловік відразу ж стане жарко.Леся з нагоди Дня Всіх Закоханих влаштувала гарячу фотосесію в червоній відвертій сукні.