Шанувальники часто роздумують про те, як зіркам вдається виглядати привабливо і часто вони приходять до висновку, що без пластичної хірургії – не обійшлося.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк - не виняток, оскільки час від часу «диванні експерти» міркують про її зовнішність і «корективи», які вона нібито в неї внесла.

Наприклад, днями в Instagram-блозі артистки з'явилося кумедне фото, на якому учасниця групи «НеАнгели» Слава Камінська розмовляла з нею на тему натуральності бюста.

А ось екс-чоловік рудоволосої виконавиці-пластичний хірург Едгар Камінський пішов ще далі і в своєму YouTube-блозі розглянув зовнішність Лесі Нікітюк на предмет втручань фахівців.

Едгар Камінський обговорив носогубні складки на обличчі телеведучої і відзначив особливу форму брів, природну форму губ і хороший контур нижньої щелепи. Що стосується форми носа Лесі Нікітюк, то її натуральність надихнула колишнього чоловіка слави Камінської на експерименти у фоторедакторі:

На думку тих, хто переглянув відео Едагара Камінського, Лесі Нікітюк не варто робити пластичних операцій, інакше вона втратить індивідуальність.

Сама Леся Нікітюк до всіх новомодних явищ, в тому числі, в б'юті-індустрії ставиться з обережністю. Але при цьому косметологів відвідує із завидною регулярністю.

Шанувальники переконані, що за час роботи на ТБ Леся Нікітюк навчилася підкреслювати свою жіночність стильними нарядами і виразним мейкапом.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк похвалилася ідеальною фігурою в ефектному вбранні.

Також наш портал розповів, що Леся Нікітюк одягла червону сукню і зірвала шквал компліментів у мережі.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк показала шанувальникам, як виглядає по-справжньому оригінальний подарунок.