Російський блогер і чоловік екс-телеведучої проекту "Дом-2 «Ксенії Бородіної Курбан Омаров показав, що» фотошоп животворящий" робить з зірками. Він настільки відредагував знімки, зроблені під час відвідування кінофільму «Батя», що викликав істеричний сміх у гостей своєї сторінки.

Курбан Омаров розмістив спільні кадри з актором Володимиром Вдовиченковим і його дружиною – Оленою Лядовою. Однак прагнення виглядати молодше і привабливіше на тлі знаменитих артистів надихнуло блогера на експерименти з фоторедактором.

У підсумку: волосся зірки фільму "Бригада» вкрилося неприродною сивиною, та й дружина його стала явно несхожою на себе… Правда, за її "метаморфози" була відповідальна вже Ксенія Бородіна, поділившись не менш оригінальними фото в Instagram:

У підписі до кадру з Володимиром Вдовиченковим Курбан Омаров зазначив: "З 2003 року мріяв про цю зустріч.
Цікаво хто небудь здогадається чому з 2003-го?". Але, як з'ясувалося, від серіалу «Бригада» чоловік зірки "любовного" телебудівництва – не в захваті. Він його не тільки не додивився, але і заявив, що це історія "для домогосподарок":

Курбан Омаров висловився про серіал за участю Володимира Вдовиченкова. Скріншот Instagram

Дотепна відповідь фоловерів не змусила себе чекати:

На радість шанувальників творчості Володимира Вдовиченкова, на світському заході були присутні не тільки невиправі "любителі" фотошопу. Наприклад, телеведуча і комейдина актриса Марина Кравець показала кадри з Філом з "Бригади":

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють таємничу загибель зірок серіалу"Бригада".

Також наш портал розповів про те, що подруга Христини Асмус виставила її в невигідному світлі.

Нагадуємо, що зірка серіалу" Кухня " підкорила фанатів пляжною фотосесією.