Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк продемонструвала підписникам свого мікроблогу, як могла б виглядати, після кардинальної зміни іміджу. Не секрет, що зірки часто експериментують над зовнішністю, але, наприклад, повністю зістригти волосся готові далеко не всі.

І ось харизматична блондинка розмістила на своїй сторінці в Instagram кумедний колаж, показавши "оновлену" себе. На одному фото шанувальники побачили Лесю Нікітюк з довгим волоссям, спадаючими на плечі, на другому – замість розкішної шевелюри була блискуча лисина.

У підписі до знімків, зірка тревел-проекту "ЛеМаршрутка «пояснила, що цілком могла б приміряти на себе зачіску» фантомаса" після недавнього інтерв'ю з журналістом Дмитром Гордоном.

Фанати згадали про те, що в такому образі Леся Нікітюк вже блищала в одному з ефірів "Танців з зірками" в листопаді минулого року:

До слова, в бесіді з медійним діячем Леся Нікітюк зізналася, що їй незрозумілі деякі поняття сучасних артистів. Вона запевняє, що, незважаючи на популярність, не божеволіє від «брендовості».

Артистка росла в простій родині і "міняла ящірок на морозиво" в магазині, який знаходився неподалік від її будинку. Зараз, маючи високі гонорари і мільйонну армію фанатів, вона не намагається змінитися до невпізнання і не втрачає почуття гумору.

Втім, похвалитися розкішною фігурою на інтернет-просторах Леся Нікітюк також не проти. Навіть якщо на фото замість розкішних ніг-риб'ячий хвіст...

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк похвалилася шанувальникам оригінальним подарунком від близької людини.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк вразила фанатів яскравими святковими фото.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк прокоментувала свою участь у романтичному проекті "Холостячка".