34-річна Ірина Бояркіна вразила своїм голосом майже усіх тренерів "Голосу країни-11".

Відомо, що вона раніше працювала 2D дизайнеркою, але справжньою її пристрастю зажди була музика, завдяки якій вона познайомилась зі своїм чоловіком. Її коханий допоміг Ірині створити власний проект під назвою Vilna, який 2018 року брав участь у національному відборі на "Євробачення" і навіть пройшов у фінал. Про це повідомляє "ТСН".

учасниця нацвідбору Євробачення-2018 вразила тренерів Голосу країни-11, фото: YouTube

Тепер вона вирішила піти далі і взяти участь у "Голосі країни", останній випуск якого був присвячений Дню закоханих. Саме тому на сцені вокалістка виконала пісню Кріса Айзека "Wicked Game", яку присвятила коханому чоловіку.

Варто відзначити, що співачка дуже круто виступила і змогла розвернути до себе крісла одразу трьох тренерів: Олега Винника, Монатіка та Наді Дорофєєвой. Винник відзначив, що в Ірини бездоганний голос, який зачаровує.

Відразу три тренери Голосу країни боролися за нову участницю, фото: YouTube

Надія теж звернула увагу на магічний голос учасниці і визнала, що хочете бачити її у своїй команді. Вона зізналась, що була рада почути пісню Кріса Айзека в зовсім інакшому виконані.

Монатік не відстав від решти і зрівняв Бояркіну з гарним ельфом з лісу, голос якого він готовий слухати вічно. Врешті решт саме до нього Ірина і пішла в команду, оскільки з її слів, з самого початку хотіла працювати з ним або Тіною Кароль, яка чомусь так і не повернулась.


Раніше "Нуѕег"писав про те, що Лобода легким вечірнім вбранням зачарувала шанувальників.

Також наш портал повідомляв, що MARUV привітала себе із 30-річчям відвертим фото і "смачним" матюком.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва у витонченому корсеті похвалилася фігурою.