Любителька латексних нарядів і епатажних виступів співачка MARUV (Анна Корсун) днями відзначила 30-річчя. Артистка не упустила можливості в черговий раз довести, що природа була до неї щедра і наділила жіночними формами.

Не секрет, що кожен раз для появи на публіці MARUV одягає те, що максимально підкреслює її «принади». А тому і в свій день народження знаменитість не стала робити виняток і запостила кадри з зашкалюючим рівнем провокаційності.

Замість сукні - прозора нижня білизна з накладками на найпікантніших місцях, очі приховані за сонцезахисними окулярами в круглій оправі, як доповнення до образу – сітчасті рукавички і браслети на руках, а також чокер на шиї.

У підписі до знімків MARUV привітала себе з тим, що стала старше на рік і в традиційній манері використовувала гостре слівце: "Мені сьогодні 30 років... Можу собі дозволити😂 Happy birthday to me, Bitch! 🤪".

Фолловери обсипали ексцентричну зірку привітаннями і компліментами. До слова, не зуміли стримати захоплених емоцій побачивши напівоголену MARUV і деякі з її колег по естрадному цеху, в тому числі, композитор Ігор Крутий і співак Monatik:

Через деякий час Анна Корсун у своєму мікроблозі показала, як приймала подарунки від фанатів і подякувала близьким людям за те, що провели цей день з нею:

MARUV. Скріншот Instagram

MARUV. Скріншот Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що MARUV була помічена за розвагами з відомим російським співаком.

Також наш портал розповів про те, що MARUV влаштувала спекотну фотосесію в пустелі і викликала бурхливу реакцію шанувальників.

Нагадуємо, що MARUV розбурхала соцмережі пікантним фото в нижній білизні.