Світлана Лобода захопила фанатів стильним луком

Співачка Світлана Лобода заінтригувала шанувальників, нагадавши про швидкий вихід своєї нової пісні, а також порадувала сміливим вбранням. Знімок, на якому співачка позує в легкій мереживній сукні опублікований у неї в Instagram.

Фанати, затамувавши подих, стежать за тим, коли ж співачка оголосить дату виходу свого нового творіння. Світлана вирішила підігріти інтерес публіки, пообіцявши приз тому, хто першим вгадає дату релізу пісні.

Шанувальники просто закидають співачку питанням, коли ж вони почують її новий хіт. Судячи з того, що вона вже повернулася до роботи, чекати їм залишилося недовго.

Також зірка розповіла шанувальниками, що вона після відпочинку, наповнена новими силами і натхненням готова знову приступати до роботи.

На опублікованому знімку видно, що співачка за той час, що провела в ОАЕ, встигла гарно засмагнути. Він особливо помітний в поєднанні з таким сміливим вбранням, який Світлана дозволила собі одягти в цей вечір.

Знаменитість сфотографували в салоні автомобіля. Світлана сидить в розкішній вечірній сукні на тонких бретельках. Вона прикрашена мереживом в області декольте, а також має високий розріз.

До такої шикарної сукні співачка підібрала кілька прикрас. На її шиї видно намисто оригінального дизайну, на руці кілька браслетів, а також кілька обручок.

Спекотна красуня вирішила не робити яскравий макіяж, вважаючи за краще приголомшити публіку вибором сукні. У макіяжі зроблений акцент на очі, а волосся розкішною хвилею розкидане на її плечах.

Ще один недавній знімок красуні розбурхав фанатів. Світлана в короткій червоній сукні з паєтками прийняла ефектну позу і продемонструвала нереально довгі ніжки.

Раніше "Hyser" писав про те, що Катя Осадча і Настя Каменських показали, що їдять на сніданок. Фанати від порцій просто оніміли.

Також наш портал розповів про те, що ще одна українська співачка активно взялася за свою кар'єру в Москві. Її помітили в компанії Ані Лорак і Філіпа Кіркорова.

Нагадуємо, що Слава Камінська оцінила принади Лесі Нікітюк. Кумедним знімком телеведуча поділилася з фанатами.