Українцям повідомили, що буквально у кожного в будинку є продукти, які викликають старіння. Так, дієтолог назвав список небезпечних продуктів, про які багато хто навіть і не підозрює.

Відповідну публікацію дієтолог Ангела Федець оприлюднила на своїй сторінці у Instagram.

Дуже важливо розуміти, що не лише косметика впливає на зовнішність людини. Дуже важливим фактором завжди було харчування. Адже саме від того, що ми їмо, залежить, як довго ми будемо молодими та здоровими.

Дієтолог Ангела Федець вирушила до соціальної мережі, щоб повідомити українців про те, які продукти викликають у нас передчасне старіння.

«7 продуктів, що прискорюють старіння та 7 продуктів-геропротекторів», - підписала публікацію Ангела Федец.

Крім цього, вона написала список, в якому йдеться про досить небезпечні продукти, які їсть буквально кожна людина.

«чолить список для кожного свій продукт, до якого Ви маєте індивідуальну клінічно підтверджену непереносимість або алергію. 2 Його величність цукор-рафінад #dranhela_withoutsugar 3 Хліб і здоба з білої муки вищого ґатунку 4 Рафіновані і технічно перероблені продукти та олії з високим вмістом омега-6. Тут виділила б рафіновані масла. Сюди б теж віднесла м’ясні перероблені продукти: сосиски, ковбаси, паштети, фарш. 5 Продукти, які містять кінцеві продукти глікації: дуже засмажене м’ясо, серед якого фаворитом є бекон, а також тости, карамелізований цукор. 6 Алкоголь (особливо солодкий) та надмір кави. 7 Магазинні кетчупи, майонезу та різні соуси», - поділилася своїм досвідом диетолог.

Читайте також:

Не давитесь бутербродами: що корисного та ситного можна з'їсти без шкоди для здоров'я, коли відключили світло та газ

Для міцного здоров'я та гарного настрою: як правильно приготувати узвар