Експерти розповіли про користь риби для сердечників.

Зокрема, фахівці розповіли про цінність для організму оселедця, скумбрії, лосося. В цілому будь-яка з перерахованих видів риб з холодних морських глибин є хорошим джерелом омега-3 кислот, пише "Хроніка.Інфо".

Стало відомо, яка риба дозволить сердечникам забути про корвалол, фото: YouTube

У рибі крім жирних кислот повно білка, ненасичених жирних кислот і вітамінів А, Е і D. Однак саме омега-3 жирні кислоти повинні надходити в організм разом з продуктами харчування, оскільки самостійно організм виробляти їх не в змозі, але вони йому дуже потрібні.

Справа в тому, що омега-3 жирні кислоти беруть участь у багатьох важливих процесах в організмі. У тому числі, як уточнюють експерти, вони важливі для профілактики серцево-судинних захворювань.


Дослідження підтверджують, що завдяки тому, що риба багата вищезгаданими омега-3 жирними кислотами, вона корисна для серця і судин. А все тому що омега-3 здатні зменшувати рівень холестерину в крові і кров'яний тиск.

Також, як повідомляє Американська Асоціація Серця, вживання риби в їжу зменшує ймовірність розвитку вад серця. Вживати страви з риби рекомендується не рідше двох разів на тиждень. Крім того, в раціоні не будуть зайвими і морепродукти, на зразок креветок або ракоподібних.

Раніше "Hyser" писав про те, що експерти розповіли, які продукти можуть захистити організм від онкології. Все зайве краще викинути з холодильника.

Також наш портал повідомляв, що лікарі перерахували симптоми раннього серцевого нападу, які нетипові для сердечників. Їх встановили медичні дослідники з Американського коледжу лікарів.

Нагадуємо, що лікар назвав напій, що нормалізує тиск. Якщо він в спокійному стані вище, ніж 130/90, то це привід звернутися до лікаря.