У курячих серцях міститься велика кількість вітамінів, мікро- та макроелементів. Оскільки серця - це дуже корисний субпродукт, готуйте котлети з них! До речі, за смаком котлети з курячих сердець не всім вдається відрізнити від традиційних, а багатьом вони взагалі здаються смачнішими.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЩоб приготувати смачні та ситні котлети з курячих сердець, потрібно підготувати такі продукти:
- курячі серця - 300 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- чеснок – 1 зубчик
- яйце – 1 шт.
- манна крупа – 6 ст. л.
- перець чорний мелений
- сіль
- олія – для смаження
Курячі серця потрібно ретельно промити під холодною проточною водою, зрізати все зайве - протоки, судини та жир. Можна кожне серце розрізати навпіл, а потім промити, щоб у фарш не потрапили згустки крові з серця.
Цибулю очистіть і розріжте на шматочки.
Фарш викладайте столовою ложкою з гіркою в сковороду з розігрітою олією. Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки приблизно по 3 хвилини. Кришкою сковороду накривати не треба.
Таким чином виходять акуратні котлетки товщиною близько 2 см з апетитною піджаристою скоринкою.
Читайте також:
Його захочеться їсти ополоником прямо з каструлі: рецепт сирного супу з курячими сердечками
Смачніше закуски ви не куштували: рецепт тушкованих кабачків із курячими сердечками у сметані
Неймовірна ніжність: як приготувати курячі серця в сметані. Царський рецепт