Помідори й огірки – справжні смачнючі українські овочі, а в квашеному вигляді вони не просто набувають абсолютно новий, досконалий смак, але і зберігаються довгий час. Особливо приємно взяти з собою трохи квашених томатів на природу, до м’ясних страв, чи до страв, приготованих на вогнищі: печеної картоплі, шашлику, юшки, кулішу.
Подпишись на Hyser.com.ua в Google News! Только самые яркие новости!
ПодписатьсяІнгредієнти (на 6 банок по 3 л): помідори, болгарський перець (6 шт.), гострий перець (2-3 шт.), часник (6 головок), вода (6,5 л), цукор (3 склянки), оцет (3 склянки), сіль (1 склянка), аспірин (18 таблеток).
Спочатку підготуйте усі інгредієнти. Овочі ретельно промийте. Часник очистіть від лушпиння. З перців видаліть насіння і перекрутіть на м'ясорубці разом із часником.
Перекладіть у велику каструлю, додайте воду, висипте цукор, сіль і влийте оцет. Ретельно перемішайте.
У чисті вимиті банки складіть помідори. У кожну банку покладіть по 3 таблетки аспірину.
Залийте маринадом з перців та часнику, закрийте капроновими кришками та поставте у погреб. Через місяць-півтора помідори по-єврейськи будуть готові.
Читайте також:
Ваші помідори будуть кислими та недозрілими: не робіть цих помилок. Роз'яснення
Ви навряд чи здогадувалися: чому ваші помідори довго дозрівають і що потрібно зробити
Ви ними плюватиметеся: ось чому помідори можуть стати товстошкірими. Не повторюйте цю помилку