Сергій Жадан та Христина Соловій приголомшили тим, що були разом, а потім, буквально одразу, ощадили і новиною про розставання.

Звичайно, ніхто з українців не розумів, у яких стосунках залишилися колишні кохані та колеги по сцені, адже дівчина пішла від чоловіка до іншого. Але, зважаючи на все, вони змогли пройти крізь це з гідністю, що вони й довели свої публічні спілкування.

Сергій Жадан, фото із соцмереж
Сергій Жадан, фото із соцмереж

Ексзакохані вступили в дискусію в соцмережі X, що раніше мала назву Twitter. Зокрема, Жадан опублікував скриншот, де писалося: "Зниклий Сергій Жадан повернувся додому після трудового рабства".

На допис письменника відреагувала співачка. Вона коротко зазначила, що "пахне новими віршами". На що Сергій Жадан їй відповів "світ давно не змінюється", додавши ласкаве звернення "ніжна моя". До речі, це слова з їх спільної пісні "Серце".

Публікація Сергія Жадана
Публікація Сергія Жадана

Фанів письменника насторожило таке листування колишніх. Користувачі підозрюють, що пара після розриву може знову зійтися. Утім, якщо одні прихильники поета радіють можливому примиренню, то інші ж радять “не наступати на ті ж граблі”.

  • Будьте щасливі!
  • Тримайте себе в руках, не наступайте знову на граблі!
  • Воно вам не треба, подумайте!
  • Я думаю, ви були б гарною парою!

Христина Соловій, фото із соцмереж
Христина Соловій, фото із соцмереж

Читайте також:

Сергій Жадан повідомив про трагедію, та сама жінка померла.

Ірина Білик після дуету з Христиною Соловій висловилася про неї: "Якийсь повний калейдоскоп...".