Україна продовжує переносити війну на територію Росії, щоб жителі цієї країни зрозуміли, як це.

А Володимир Путін продовжує "втрачати обличчя". адже незважаючи на те, що Захід не дозволяє нам бити по території Росії далекобійною зброєю, наші дрони працюють добре. Це сталося і 29 вересня завдяки ЗСУ.

ЗСУ: скрін з відео
ЗСУ: скрін з відео

У ніч проти 29 вересня 2024 року Сили оборони України успішно атакували військовий арсенал "Котлубань" у Волгоградській області Російської Федерації. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Згідно з інформацією військового командування, арсенал використовувався для зберігання та модернізації ракетно-артилерійського озброєння російських окупаційних сил. Напередодні атаки на об'єкт прибув ешелон із іранськими ракетами.

Незважаючи на щільне прикриття засобами радіоелектронної боротьби та протиповітряної оборони, українським силам вдалося успішно виконати бойове завдання. На території арсеналу виникла пожежа, спостерігається детонація боєприпасів.

У проведенні операції брали участь Сили безпілотних систем у взаємодії із підрозділами Сил спеціальних операцій ЗСУ, Головного управління розвідки Міністерства оборони та Служби безпеки України.

Читайте також:

Володимир Зеленський підбив підсумок і зробив заяву: "Жовтень - час рішень" .

Дональд Трамп визнав, що має добрі стосунки з путіним і назвав свій план щодо війни Зеленському: "Вирішимо швидко".