Володимир Зеленський усіма силами хоче завершити війну в Україні справедливим світом для нас. Мирний план вже представлений у США і до жовтня його там розглядатимуть.

Нині ж Президент України розповів, як можна змусити росію загалом і путіна зокрема дотримуватися правил. Він підбив підсумки свого візиту до Сполучених Штатів Америки у своєму вечірньому зверненні 28 вересня 2024 року, на 948-й день повномасштабної війни Росії проти України.

Дональд Трамп та Володимир Зеленський, кадр з відео
Дональд Трамп та Володимир Зеленський, кадр з відео

Зеленський повідомив про отримання найбільшого за весь час пакету підтримки від США на суму майже 8 мільярдів доларів. Цей пакет включає зброю для фронту, системи протиповітряної оборони для українських міст та розширення тренувальної місії для пілотів F-16. Президент України представив План перемоги та домовився про його обговорення з союзниками найближчим часом у форматі "Рамштайн" у Німеччині.

"Жовтень – час рішень" , - наголосив Зеленський.

Володимир Зеленський, фото: hyser.com.ua
Володимир Зеленський, фото: hyser.com.ua

Важливим результатом візиту стало продовження комплексу угод щодо безпеки – декларація G7+ щодо відновлення України. За словами Президента, це чіткий сигнал, що разом із союзниками Україна відновить нормальне життя після війни. Понад 30 країн уже приєдналися до цієї ініціативи.

На закінчення Президент України наголосив на важливості єдності союзників і миру для зупинення російської агресії та забезпечення справедливого миру. "Мир, якого Україна хоче більше, ніж будь-хто у світі, і який обов'язково буде", - підсумував Володимир Зеленський.

Читайте також:

Дональд Трамп визнав, що має добрі стосунки з путіним і назвав свій план щодо війни Зеленському: "Вирішимо швидко".

Дональд Трамп розповів, як закінчить війну в Україні і коли: через 53 дні все зміниться.

Путін відчуває свої останні дні: вже терміново відправив Шойгу в "пекельну поїздку".